Rack.ro - VPS, hosting, domenii
wefdref Contul meu Download Contact
 
Servere Virtuale Private (VPS), pachete de gazduire, inregistrare domenii, software pentru administrarea serverelor
4PSA VoipNow
4PSA Server Controller
4PSA DNS Manager
Parallels Plesk Panel
Aplicatii pentru Plesk
Virtuozzo
SiteBuilder
Parallels Plesk Panel pentru Linux & WindowsPlesk

Contacteaza-ne!

Descarca
Demonstratie online
Control Panelul complet pentru servere Linux/UNIX si Windows

Destinat furnizorilor profesionisti de servicii de hosting, Plesk este un control panel folosit pentru administrarea serverelor web. Plesk a fost dezvoltat pentru a permite instalarea si managementul tuturor sistemelor si aplicatiilor de gazduire web de pe un singur server.
Parallels a realizat acest software pentru a sustine dezvoltarea companiilor din industria de gazduire web si pentru a permite administrarea unui numar mare de site-uri pe un server.

Autentificare de tip administrator de server
Login: admin
Password: panel
Autentificare de tip client
Login: client
Password: panel
Autentificare de tip proprietar de domeniu
Login: demo.parallels.com
Password: plesk
Autentificare de tip utilizator de e-mail
Login: mailuser@demo.parallels.com
Password: panel

Gazduirea de domenii web
Designul uniform multi-platforma si administrarea centralizata oferite de Plesk sunt perfecte pentru managementul unui numar ridicat de domenii. Creat pentru a permite furnizorilor sa administreze mii de conturi de gazduire, solutia si-a dovedit în timp stabilitatea. Chiar si personalul fara competente tehnice poate crea, seta si administra cu usurinta conturile de gazduire, în timp ce clientii îsi pot administra singuri domeniile fara a apela la suportul tehnic oferit de catre compania de gazduire. Plesk este control panel-ul cu ajutorul caruia se pot realiza atat configuratii simple cât si complexe, permitând în acelasi timp reducerea costurilor.

Stabilitate ridicata

Plesk este cel mai stabil si sigur control panel disponibil în acest moment pe piata.

Suport pentru servere Linux, UNIX, Windows

Plesk pentru servere Linux/UNIX si Plesk pentru servere Windows au în acest moment multe caracteristici, skin-uri, documentatie, pachete de aplicatii comune. Sistemele de operare suportate includ RedHat, SuSE, Fedora Core, Debian, CentOS, FreeBSD si Windows.

Localizare la cerere

Suportul pentru mai multe limbi permite instalarea unui numar nelimitat de limbi pe serverele Plesk.
Utilizatorii individuali pot vizualiza si lucra în sistem multilingv.

Servere Virtuale Private
Plesk ofera o capacitate ridicata de management, dar cu resurse minime si din acest motiv este solutia ideala pentru gazduirea serverelor virtuale private (VPS - Virtual Private Server). Cu ajutorul Virtuozzo, administratorul poate instala Plesk în cateva secunde, fara a sacrifica avantajele oferite de un server dedicat. Din consola centralizata Virtuozzo poate efectua upgrade-ul tuturor serverelor Plesk în cateva minute, fara ca sistemele sa devina indisponibile. Plesk si Virtuozzo asigura cresterea profitabilitatii investitiilor efectuate si a cifrei de afaceri.

Servere dedicate
Instalarea bazata pe fisiere RPM si designul modular permit furnizorilor de servere dedicate sa satisfaca nevoile clientilor cu cerinte superioare din punct de vedere tehnic. Software-ul ofera câteva aplicatii unice printre care si un API XML pentru interfatarea cu alte sisteme. Un chit complet de dezvoltare software cu multiple utilitare backend ofera mai multa putere furnizorilor de servicii si clientilor acestora pentru a-si personaliza oferta si spori capacitatea de atragere si pastrare a clientilor. Plesk este solutia perfecta pentru companiile de servicii IT, care permite personalizarea sistemelor astfel încât sa vina în întâmpinarea nevoilor crescânde ale clientilor de a se auto-administra. Plesk ofera interfete de administrare pentru patru categorii de utilizatori: administratori de server, clienti sau reselleri, proprietari de domeniu si utilizatori de e-mail.

Administrator - Poate seta si administra rapid si usor toate componentele sistemului.
Client/Reseller - Utilizatorii primesc permisiuni de creare si management de domenii de la nivelul superior si pot administra mai multe site-uri în aceeasi interfata.
Proprietarul domeniului
- Nivelul trei de management pentru proprietarii de domenii cu permisiuni stabilite de catre administrator sau client si interfata de administrare pentru un singur domeniu.
Utilizatorul de e-mail - Utilizatorii se pot loga la contul individual de e-mail si îsi pot administra setarile din interfata: parole, filtre antispam si antivirus, etc.

Securitate maxima
Securitatea software-ului vine în întâmpinarea nevoii clientilor de a asigura o disponibilitate cât mai buna a serverelor. Plesk foloseste modelul standard de securitate adoptat pentru servere Linux/UNIX si Windows, model ce a fost testat pe sute de mii de masini, demonstrând cel mai înalt grad de fiabilitate. În acelasi timp, Plesk este astfel creat încât sa furnizeze administratorilor de servere atât flexibilitate cât si control asupra serverelor lor.

Integrare
Utilizatorii Plesk beneficiaza de un nou nivel de integrare cu alte produse Parallels, inclusiv Virtuozzo, HSPcomplete, SiteBuilder si PEM.

Caracteristici deosebite
Plesk permite managementul rapid si facil al serverului din fereastra de browser. Solutia este deosebit de atractiva pentru utilizatori, întrucât ofera urmatoarele caracteristici:

  • Securitate sporita prin utilizarea SSL
  • Administrarea casutelor de e-mail: adaugare, editare, stergere
  • Administrarea serviciilor suplimentare pentru casutele de e-mail: redirectare, grupuri de e-mail, autorespondere
  • Administrarea conturilor si serviciilor FTP
  • Setarea de directoare protejate cu parola
  • Transfer de fisiere online cu FileManager
  • Administrarea bazelor de date MySQL si PostgreSQL / MSSQL
  • Rapoarte detaliate
  • Pagini de eroare personalizate
  • Servicii FrontPage
  • Suport SSI, PHP, CGI, Apache, SSL

Pentru informatii legate de modalitatea de licentiere si preturi, va rugam sa ne contactati folosind urmatorul formular.

Formular de contact
Numele dumneavoastra:
Denumirea companiei:
Email:
Telefon:
Va rugam sa confirmati textul din imagine:
Mesaj:


Stiri recente
Foloseste codul de reducere RACK: 'maiputintva'
Venim in sprijinul tau si iti oferim un cod de ... (01-Jul-2010)


Mai multe stiri


Contact:
Telefon: (+40) 21 3130078
Email: info at rack.ro
Despre companie   |   FAQ   |   Presa   |   Termeni si conditii © 2005-2011 PC HARDWARE srl
Using VoipNow, the world leading cloud Unified Communications solution from 4PSA.